Umgebung & Attraktionen

  • I det naturskønne Sønderjylland
  • Panoramaudsigt over Aabenraa Fjord
  • Sommerhuse fra private udbydere

 

  • In der Natur schöne Sonderjutland
  • Panoramaaussicht über Apenrade Förde
  • Ferienhäusern von privaten anbietern

INFO ÜBER SKARREV GEBIET:

Husene er beliggende i populært sommerhusområde på skrående grund ved Sønderjyllands Østkyst med fantastisk udsigt over Aabenraa Fjord. I området er der mange vandreruter. Naturen i Sydøstjylland er præget af et varierende landskab med store landbrugsområder bestående af grønne marker og dale, men også af skovområder og fjorde som munder ud i Lillebælt. Aabenraa By som er nærmeste store by (10km) findes der en meget smuk gågade hvor der er rig lejlighed til at shoppe. Her findes bl.a en Guldsmed med eget værksted samt kendte mærkevarer >Guld Design<. H&M, Cafe'er, Restauranter, lystbådehavn, Museum, Turistbureau, samt >møbelforretninger< med dansk design som er meget kendt i udlandet.

En af danmarks smukkeste Golfbaner >Aabenraa Golfklub< er inden for kort afstand på det smukke Løjtland. Her finder man også mange smukke stråtækhuse som er flot restaureret.

 

Få hundrede meter fra sommerhusene ved Skarrev Campingplads finder man en flot strand i stille og rolige omgivelse som ofte bliver besøgt af lokale fra området.

Igennem flere år er vandet blvet udmærket med det "Blå flag" som tegn på godt badevand. Her findes der både bådslæb og badebro, samt toiletfaciliteter ved Campingpladsen. Ligeledes er der en legeplads til fri afbenyttelse.

 

 

FISKEOMRÅDE:

Skarrev er kendt for rigt dyreliv i fjorden med næsten garanti for fangst. Hele året fiskes der på havet eller fra stranden. Ofte ses specielt de tyske turister stå med deres lommelygter ved stranden til langt ud på natten. Om det er en af de lokale fiskere som er båd ved bådebroen eller om det er fra stranden så er fjorden rig på fisk.

Fra Aabenraa havn er det muligt at leje sig ind på en rigtig fiskekutter som netop ofte ses ud for Skarrev.

Ved Skarrev Camping er det muligt at købe det lovpligtige fiskekort, lige som det er muligt gratis at benytte pladsen til rensning af fisk bag ved toiletbygningen. Skarrev Sommerhusudlejning tilbyder også udlejning af jolle m/5 hk motor.

UDFLUGTSMULIGHEDER:

Legoland

Inden for kort afstand er der mange udflugtsmuligheder. Den mest kendte er nok >Legoland< som hvert år tiltrækker milioner er turister. I sæson 2016 har der ofte været gratis børne fribilleter til besøgende i sommerhuset.

>Danfoss Univers< som er en stor forlystelsespark med mange tekniske finesser for store og små. Et oplagt shoppingmål er et besøg ved >Fleggaard< lige over den dansk/tyske grænse. Her er der store besparelser på øl/vand, vin og slik.

 

 

I Sydøstjylland finder du tydelige spor fra krigene som har fundet sted i området mellem Danmark og den preussiske hær i 1800 tallet. Besøg Dybbel Mølle og Historiecenter Dybbøl Banke hvor du kan genopleve det berømte og skæbnesvanger slag ved Dybbel Mølle i 1864. Slaget ved Dybbel har netop lagt område til Danmarks dyreste serie >1864< som kostede 173 Mill. kr. Et besøg i Danmarks eneste fangelejr fra 2. verdenskrig - Frøslevlejrens historie er hovedsageligt historien om den tid, hvor lejren fungerede som fangelejr for det tyske sikkerhedspolitis fanger i Danmark i perioden 1944-1945. Gråsten Slot er dronningen af Danmarks sommerresidens og tiltrækker hvert år mange mennesker når hun ankommer til Slottet. Er man heldig så kommer dronningen sejlende igennem Aabenraa Fjord og man kan nyde synet at det gamle skib fra sommerhusene. Der plejer at være mange mindre både som følger skibet. En tur for hele familien på Aabenraa Skinnecykler fra Aabenraa til Rødekro er en sjov og anderledes oplevelse igennem det naturskønne område. På turen er der flere muligheder for at slappe af lige som man kan nyde den medbragte mad.

Myrepold er en stordysse fra ca. 2.800-2.400 f.kr med et tre meter langt kravkammer. Dyssen ligger på marked lige bag ved sommerhusområdet og er frit tilgængelig. Når majsene står højest på marken er der en lille sti.

Et "must se" når man er i Aabenraa er det traditionsrige Ringridning som hvert år finder sted den første søndag i juli i Aabenraa hvor op mod 500 heste og rytteri dyster om at ramme ringen i galgen. Som en af de nye forlystelser i området er High Park Sønderjylland hvor man kan afprøve grænser højt oppe i træerne på 4 forskellige baner.

 

 

 

 

Myrepold

Copyright ©

Sommerhusudlejning/Ferienhausvermietung Skarrev v/John Mols - DK - 6200 Aabenraa. TLF: +45 27284669 - Skarrev.com - Mail: info@skarrev.com

 

Danmark: facebook.com/SommerhusSkarrev - Deutschland: facebook.com/FerienhausSkarrev